Call us: +31 (0)10 476 01 71

Added Value

Slide background Slide background Slide background Slide background

Toegevoegde Waarde: Ontzorgen is de boodschap 

BSR Van Uden Stevedoring beschikt over de competenties en de middelen voor het ompakken, strippen, stuffen, verbulken en zeven van lading. Worden producten aangeleverd in big bags of containers, maar wenst uw klant ze in bulk te ontvangen? Wij zorgen ervoor dat uw product op een logistiekefficiënte manier bij uw klant komt. Zelfs het ophalen van goederen per vrachtwagen, het laden op silo- of kipper transport, als ook het verder transporteren van uw producten, behoren tot de mogelijkheden. Voor u een voordeel, voor ons een dagelijkse expeditie activiteit.

Bij al deze werkzaamheden staat ‘ontzorgen’ voorop. Onze planning en operationele dienst zijn in staat om u te allen tijde te informeren en te adviseren over de actuele stand van zaken wat betreft uw goederen. Daarnaast assisteren wij u graag in de informatiestroom die bij dergelijke transporten en activiteiten komt kijken, waaronder de afwikkeling van douaneformaliteiten- en documenten.

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen:

Business case voorbeeld 1: Stel: uw bedrijf is gevestigd in Noordwijk en heeft beschikking over een beperkte opslagcapaciteit, waardoor u maar 100 ton van uw goederen per week kunt ontvangen. Onze oplossing: wij nemen uw voorraad van bijvoorbeeld 2500 ton ‘product’ in opslag en zorgen gezamenlijk voor voldoende aanvoer per silowagen vanuit onze loodsen naar uw bedrijf. Op de achtergrond monitoren we uw voorraad en adviseren wij u tijdig over het organiseren van nieuwe aanvoer. Het resultaat: u hoeft uw klanten geen ‘nee’ te verkopen. 

Business case voorbeeld 2: Stel: door de multimodale voordelen en de lage tarieven in containersector en container binnenvaart, is het voor u gunstiger om de bulklading in containers aan te laten voeren. De eindafnemer kan echter geen containers ontvangen. Onze oplossing: als stuwadoor zorgen we ervoor dat de container in de zeehaven gelost wordt, waarna we organiseren dat de container met ons eigen equipment (kiepchassis) wordt geladen of gelost, op een efficiënte en effectieve manier. Binnen dit proces adviseren wij u graag over eventuele tussenopslag en aansluitend transport per binnenvaartschip of wegvervoer. 

 

STEVEDORING / OVERSLAGWAREHOUSING / OPSLAGNEEM CONTACT MET ONS OP

SITEMAP | LEGAL TERMS