Call us: +31 (0)10 476 01 71

Kwaliteit & Veiligheid

Slide background

Kwaliteit & Veiligheid

Kwaliteit

Één van de belangrijkste pijlers voor onze onderneming is de kwaliteit, 24 uur per dag en 7 dagen per week. Voor de overslag en opslag hebben we dan ook de juiste certificeringen bemachtigd, om de kwaliteit ook aan u te kunnen tonen. Zo zijn we ISO 9001 gecertificeerd, wat inhoudt dat we onze prestaties continu evalueren en optimaliseren. Naast onze ISO 9001 certificering, zijn we ook GMP+ gecertificeerd: het kwaliteitsysteem voor de diervoeder. Hiermee bent u gewaarborgd dat wij als onderdeel van de supply chain, optimaal kunnen bijdragen aan de traceerbaarheid en kwaliteit van uw diervoeder product. 

Sinds 2014 zijn we ook SKAL - BIO gecertificeerd. Met behulp van dit keurmerk wordt de betrouwbaarheid van biologische producten zichtbaar voor afnemer en consument, en zo ook de aantoonbare betrouwbaarheid van de biologische sector. 

Veiligheid

BSR Van Uden voldoet volledig aan de ISPS-code (International Ship and Port Facility Security Code) van de International Maritime Organisation. Het gehele terminal complex is omgeven door hekken en wordt 24/7 beveiligd door middel van een uitgebreid camera-volgsysteem. Alle loodsen en kantoren zijn bovendien voorzien van aparte alarminstallaties. Bij een melding komt de beveiligingsdienst direct in actie. 

Aanmelden voor bezoek aan de terminal? 

Indien u zich wenst aan te melden voor een bezoek of levering aan de terminal, vragen we u zich aan te melden via isps@bsrvus.com. 

KwaliteitVeiligheidAanmelden ISPS

SITEMAP | LEGAL TERMS