Call us: +31 (0)10 476 01 71

Over ons

Slide background Slide background Slide background Slide background

BSR Van Uden Stevedoring: flexibel, meedenkend, persoonlijk!

Als logistieke dienstverlener beschikt BSR Van Uden Stevedoring over een multi-purpose terminal in de Merwehaven, in het hart van de Rotterdamse haven. Door onze jarenlange ervaring is ons bedrijf de specialist op het gebied van opslag en overslag van stukgoederen, bulklading en breakbulk.

Onze expertise bestaat uit verschillende disciplines, doordat Van Uden Stevedoring en Bulk Stevedoring Rotterdam begin 2013 de handen ineen hebben geslagen. Van Uden Stevedoring, onderdeel van de Van Uden Groep, beschikt al decennia lang over de terminal aan de Merwehaven. Door de combinatie van deze unieke ligging, de veelzijdige opslagcapaciteiten, vijf walkranen en ander equipment kon het bedrijf de supply chain van klanten optimaliseren. Door de samenwerking met Bulk Stevedoring Rotterdam, die als drijvende stuwadoor optrad in de havens van Rotterdam en Moerdijk, zijn de mogelijkheden voor de klant uitgebreid. 

Zo vinden de overslagactiviteiten niet alleen plaats aan de ruim 800 meter lange terminalkade in de Merwehaven, maar kunnen ook coasters en grotere zeeschepen met een diepgang van 9,65 meter of meer, worden geladen en gelost met de drie drijfkranen, op verschillende plaatsen in de Rotterdamse haven. De combinatie van terminal en drijfkranen maakt dat BSR Van Uden Stevedoring het logistieke proces flexibel, efficiĆ«nt, effectief en 24/7 kan organiseren. 

In een tijdperk waarin stilstand achteruitgang betekent, blijft BSR Van Uden Stevedoring investeren om het logistieke proces continue te optimaliseren en denken wij met de klant mee. Dit beperkt zich niet tot het op- en overslaan van lading, maar ook in de toegevoegde waarde die wij kunnen realiseren.

Bent u benieuwd hoe wij uw logistieke proces kunnen verbeteren? Ervaar zelf de mogelijkheden. Neem contact met ons op voor vragen of kom langs. Wij leiden u graag rond op onze terminal.

SITEMAP | LEGAL TERMS