Call us: +31 (0)10 476 01 71

Centraal en uniek gelegen in de Rotterdamse haven!

De terminal van BSR Van Uden Stevedoring in de Merwehaven bevindt zich in het hart van de Rotterdamse haven. De centrale ligging en de aanwezigheid van alle modaliteiten zorgen voor een snelle doorvoer van uw producten naar het achterland of andere internationale bestemmingen.

Rotterdam, de grootste haven van Europa, vormt een knooppunt voor alle soorten lading. Dankzij de goede en snelle verbindingen met het Europese achterland is BSR Van Uden Stevedoring in staat om snel en flexibel te reageren op al uw logistieke vragen. Vanaf de Noordzee varen zeeschepen binnen twee uur naar onze terminal in de Merwehaven. Onze locatie kan schepen met een diepgang tot 9,65 meter N.A.P. ontvangen. Maar hier stopt het werk van BSR Van Uden Stevedoring niet. Met onze drijfkranen kunnen we zeeschepen ook laden en lossen op de boeien, in bijvoorbeeld de Waalhaven of het Botlek gebied. 

Modaliteiten

De verbindingen met het achterland zijn perfect. Vanaf onze terminal kan lading verder vervoerd worden middels binnenvaartschepen en wegtransport. De Merwehaven wordt goed ontsloten door de snelwegen A4, A15 en A16. Deze combinatie van modaliteiten zorgt ervoor dat uw goederen vlot de rest van Nederland, België, Duitsland en Frankrijk bereiken. Wij denken graag met u mee over wat voor u de meest efficiënte vervoercombinatie is.

 

Stevedoring 

Al meer dan 100 jaar verzorgen wij de overslag van bulklading, variërend van agribulk tot schroot, kolen en mineralen. Ons equipment is ook uitermate geschikt voor de overslag van diverse stukgoederen, zoals big bags, coils, staal, pallets en containers. 

MEER OVER STEVEDORING

Warehousing 

Met ruim 20.000 m2 overdekte opslag en een uniek concept waarbij het aantal handlings maximaal wordt terug gebracht, worden producten met zorg opgeslagen. Door de gescheiden compartimenten vanaf 650 m2 wordt contaminatie met andere producten uitgesloten. 

MEER OVER WAREHOUSING

Added-Value

Vanuit uw opslag direct leveren aan uw klant? Verbulken van uw big bags, en direct laden in een silo-wagen? Het laden en lossen van containers met bulkgoederen? Niets is onmogelijk! Wij bieden u de toegevoegde waarde om uw logistieke proces zo optimaal mogelijk te maken.

MEER OVER ADDED VALUE

SITEMAP | LEGAL TERMS