Call us: +31 (0)10 476 01 71

WAREHOUSING / OPSLAG

Slide background Slide background Slide background Slide background Slide background

Warehousing / Opslag: voor elk ladingtype de beste opslag!

BSR Van Uden Stevedoring beschikt over vele opslagmogelijkheden voor grote en kleine partijen bulk, breakbulk/stukgoed en containers. Niet alleen kan er overdekt worden opgeslagen, maar voor de producten die daarvoor geschikt zijn, bieden we ook buitenopslag aan op onze terminal.

> Loodsen: De totale overdekte opslagcapaciteit bedraagt circa 20.000 m2. Onze (douane-)loodsen zijn onderverdeeld in gescheiden compartimenten, om contaminatie tussen producten uit te sluiten. De afmetingen van deze loodsen zijn divers en variëren van 650 tot 1400 m2 per loods.

> Unieke opslag: Naast de opslag in loodsen, bieden wij een uniek concept waarbij het aantal handlings van uw producten maximaal is terug gebracht. Op de kade hebben wij drie overdekte en daarmee gesloten duwbakken van 3.400 m3 en een vijftal overdekte lashbakken van 550 m3 geplaatst, die direct binnen kraanbereik liggen. Door gebruik van deze opslagmogelijkheid blijft de kwaliteit van uw product gewaarborgd en ontstaat er geen onnodige contaminatie met andere producten. Dit type opslag is vooral geschikt voor bedrijven in de mineralen, diervoeder en biosector.

> Certificaten: Bij alle op- en overslag en waardetoevoegende activiteiten staat de kwaliteit voorop. BSR Van Uden Stevedoring werkt ook volgens de normen van de Good Manufacturing Practice Feed (GMP+) en beschikken wij voor zowel de op- als de overslag over de juiste certificaten in het kader van diervoeder veiligheid. In het geval van biologische producten, garanderen wij met behulp van ons SKAL Biocontrole certificaat, dat uw producten ook biologisch blijven.

Is uw interesse gewekt? Heeft u een vraag, of meer een concrete aanvraag voor kortstondige of lange termijn huur van één van onze loodsen, dan vernemen we dat uiteraard graag. We denken graag mee om uw proces te optimaliseren. Bel of mail ons gerust zodat we gezamenlijk kunnen bekijken welke optie voor u het beste rekent! 

STEVEDORING / OVERSLAGAdded ValueNEEM CONTACT MET ONS OP

SITEMAP | LEGAL TERMS